tiistai 10. elokuuta 2010

Mejäilemässä

Alkuviikosta meni illat aika tehokkaasti metsässä. Pitkään on jo ollut suunnitteilla lähteä pienellä porukalla tekemään jälkiä metsään. Nyt sitten viimein löydettiin hommaan sopiva metsä. Saatiinkin kerättyä tosi mukava mejästä kiinnostunut porukka, joten suunnitteilla on syksyksi jäljestämistä toistamiseenkin :) Minä ja Martta toimittiin vähän niin kuin homman vetäjinä. Muut oli aika lailla ensikertalaisia jäljellä. Maanantaina tehtiin alottelijoille lyhyet jäljet, jotka pääsikin sitten jäljestämään heti. Jasulle ja Väinölle tehtiin pidemmät jäljet, jotka ajettiin tiistaina.

Väinö jäljesti tosi hienosti. Kokeisiinkin on nyt ilmottautumisia lähtenyt, joten tuloksiakin varmasti tulee. Onnea Martalle ja Väinölle koitoksiin! Jasu ilmavainuisena pyörii aika paljon edelleen jäljellä. Nyt vauhtiakin oli ehkä pikkaisen liikaa. Tai sitten maasto oli ohjaajalle niin vaikeakulkuista ;) Mutta hienosti se kaato kuitenkin löytyi. Makauksista en ole niin varma, kun itse en tiennyt missä kohtaa ne olivat. Oppaatkin vähän hyytyivät pusikkoon. Että vauhtia tosiaankin oli Jasulla ;)

Janekin oli mukana, koska viihtyy vielä mielellään autossa ja tykkää touhuista. Vieraammassa metsässäkin on paljon mukavampi lenkkeillä kuin omassa. Ilmeestä ja vauhdista päätellen Janella oli oikein kivaa. Se jopa otti laukka-askelia mahansa kanssa! Ja sekös vasta hassulta näyttikin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti