keskiviikko 8. syyskuuta 2010

3 viikkoiskuvat

Noniin, nyt niitä kuvia sitten avautuneista silmistä ja vähän tarinaa taas jokaisesta:Jekku

Jekku on oikein täpäkkä tyttönen ja näyttää edelleen ihan pieneltä hylkeeltä :D Jekun päivät kuluu lähinnä Jermua ja muitakin veljiä kiusatessa. Oikein rohkea tyttö, joka varmasti pitää kyllä puolensa. Äänitehosteetkin on edelleen kovassa käytössä :D Tyttö ottaa helposti kontaktia ja katselee mielellään silmiin. Jekussa on minusta jotain samaa kuin Japin äidissä Tinassa. 3-viikkoisen paino 981g.

------------------------------------------------------------------------------------------------------Jermu

Jermu on kyllä valloittanut meidät ihan täysin. Edelleen se on porukan isoin ja rennoin tyyppi. Kuvien ottaminen onnistui helposti, koska Jermu jää siihen asentoon pällistelemään, mihin sen jättääkin. Vielä on Jermulla vähän peräpäänsä hallinnan kanssa opettelemista. Joten vauhti ei ole vielä kovin hurja tällä jättiläisellä. Mutta eiköhän se siitä, kun saa massansa liikkeelle ;) Jermu muistuttaa kyllä kaikin puolin ihan isäänsä! 3-viikkoisen paino 1170g.

------------------------------------------------------------------------------------------------------Jumpe

Jumpe on meidän venkulapentu. Hirmuisen jäntevä ja vilkas tapaus. Kun pennut oli laatikon ulkopuolella siivouksen ajan, Jumpe paineli jo ympäriinsä pentuaitauksessa. Älyttömän rohkea ja vauhdikas kaveri. Kuvia kun otettiin, Jumpe pysyi ehkä sekunnin paikallaan. Sitten yhtäkkiä heitti vaan 360 asteen kiepin ihan odottamattomaan suuntaan. En ole vielä keksinyt ketä Jumpe eniten muistuttaa. Ehkä se on vain oma itsensä :D 3-viikkoisen paino 1051g.

------------------------------------------------------------------------------------------------------Jutsu

Jutsu on oikein sporttinen pikkupoika, joka muistuttaa minusta aika paljon äitiään. Jutsu ei ehkä ole se kaikkein rohkein, mutta kuitenkin hirmuisen kiinnostunut ympäristöstään, eikä uudet tilanteet sitä pahemmin jännitä. Jutsu on semmoinen kiltti äitin poika. Ja tosi nättikin vielä. Kuvia ottaessa se alkoi oikein poseeraamaan :D Jutsukin ihan mielellään katselee silmiin. 3-viikkoisen paino 1007g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti