perjantai 24. syyskuuta 2010

Viralliset nimet!

Nyt on varmaan aika julkistaa pentujen viralliset nimet. Käytiin keskiviikkona hakemassa mikrosirut eläinlääkärissä ja samalla tehtiin pennuille jo pentutarkastus. Kaikki oli tyypeillä kunnossa ja pojilla oli pallitkin havaittavissa. Hieno homma! Nyt sitten vaan jännäämään milloin saadaan paperit Kennelliitosta.

Tänään pennut ulkoilivat ensimmäistä kertaa tuossa meidän lähimetsässä. Sepä vasta oli pentusista mukavaa! Tässä uudet 5-viikkoiskuvat jokaisesta ja taas vähän tarinaa virallisilla nimillä höystettynä :D

Otin myös vähän videota tänään pennuista ja täältä löytyy kaikki ulkoilukuvat.



Yonster's Monster Magic

Jekku-tytön lempinimeksi on muotoutunut viime viikkoina Tirppa. Mutta virallisen nimensä se sai isoäitiensä Tinan (Kinapak Lip Tin Magic) ja Tjorvenin (Saltisgården's Guld-Spira Magica) mukaan. Samalla ainut tyttö sai nimetä koko pentueen magic-pentueeksi. Tirpasta on kyllä tullut viimeisen parin viikon aikana varsinainen persoona. Se on valloittanut minut ihan täysin. Tirppa muistuttaa paljon Janea luonteeltaan. Se on tosi kontaktinhaluinen, aktiivinen ja rohkea. Toivottavasti se vaan olisi perinyt isältään vähän harkintakykyä. Tirppa on sisäistänyt meidän päivärytmin. Se ei aina oikein tunnu ymmärtävän, että miksi se ei välillä pääse aitauksesta pois ja tyyliin lenkille mukaan. Sanoinkin Jerelle, että tuo varmasti kyllä sulautuisi tähän "järjestelmään" oikein hyvin. Mutta ei, kyllä Tirppa meiltä muiden pentujen ohella pois muuttaa. Edelleen Tirppa on porukan äänekkäin ja pitää veljet varmasti ojennuksessa :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yonster's Monster Mascot

Jermusta tuli meidän Maskotti. Semmoinen se kyllä onkin. Jermu on edelleen ihan isänsä kopio. Kasvattaa kovaa vauhtia yhtä kiiltävää karvaakin. Rohkea tutkimusmatkailija, joka selvitti ensimmäisenä tien pois parvekkeeltakin tyynykasojen läpi. Vaikuttaa hyvin "japimaiselta" myös luonteeltaan. Semmoinen kylmähermoinen kaveri, joka kyllä alistaa tarvittaessa veljensä tuosta noin vaan, mutta ei turhia kuitenkaan haasta riitaa. Älyttömän mukava koiran alku ja komeakin vielä!
------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yonster's Monster Madness

Meidän "venkulapentu" Jumpe on sporttisella rakenteella varustettu kaveri. Muistuttaa paljon Janea ulkonäöltään. Jumpe ei edelleenkään tee erityistä numeroa itsestään. Se on aika itsenäinen, mutta toihuilee mielellään myös muiden mukana. Rohkeutta löytyy Jumpestakin. Se on monesti seikkailemassa olohuoneessa paikoissa, mistä muut pennut vaan unelmoivat :D Niin kuin kaikki pennut, myös Jumpe ottaa mielellään kontaktia ihmiseen, mutta ei ehkä jää kainaloiseksi, vaan painelee pian jo jossain tutkimusretkillään.
------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yonster's Monster Master

Jutsu näyttää kyllä ihan pieneltä lelukoiralta. Se on edelleen semmoinen äidin pieni kiltti poika. Vähän ehkä harkitsevaisempi kuin muut pennut, mutta kun Jutsu toteaa asian normaaliksi, alkaa hirmuinen hännän huiskutus :D Jutsusta on kovaa vauhtia kehittymässä oikein komea (ja karvainen) nuori mies. Ainiin. Mistäs Jutsun lempinimi oikein tulee? Nimi viittaa japanilaisiin ninja-tarinoihin. "Jutsu (, lit. "technique" or "skill") refers to the supernatural abilities ninja can use." (Wikipedia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti