tiistai 14. syyskuuta 2010

Viikkokuulumisia

Vauhti sen kun kiihtyy pentuaitauksessa :D Jekkukin oppi sunnuntaipäivän aikana kävelemään ja menee jo yhtä lujaa kuin veljensä. Arvasinkin, että tyttö hiljenee huomattavasti, kun se saa jalat alleen. Jermukin on myös oppinut hallitsemaan takapäätään. Aika samalla tasolla tuntuu nyt kehitys olevan. Pennut painivat jo paljon keskenään ja nukkuvat mieluummin jossain muualla kuin laatikossa. Välillä osa on piiloutunut jonnekin ja pitää ihan etsiä, että mistä onkaan paras unipaikka löytynyt. Joskus joku löytyy pentuputken sisältä ja toinen taas jostain patjan alta. Kunnon luolakoiria ;)

Jane on ollut aika väsynyt. Ilmeisesti pennut valvottavat sitä öisin. Päivällä en juurikaan nää sen imettävän pentuja. Mutta tyytyväisiä tuntuvat silti olevan. Tänään annoin pennuille ensimmäisen kerran pieniä jauhelihapalloja. Jumpe ja Jekku suorastaan ahmivat niitä. Jutsukin maisteli vähän varauksella. Jermu päätti olla maistamatta moisia ällötyksiä. Ehkä sillä vaan ei ollut nälkä ;)

Jasu treenaili eilen raunioita. Olen kyllä niin innoissani, kun nään miten Jasu nauttii hommasta :) Siitä taitaa tulla ihan Jasun ykköslaji, niin taitava se hommassa on. Nyt se osaa jo ilmaista piiloja oikein mallikkaasti ja etsiä koko alueelta. Ensi kerralla kuulemma pistämme maalimiehen jo umpipiiloon. Hieno Jasu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti