keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Jasu tauolla

Väliin vähän muita kuulumisia.. kunnes saadaan taas otettua uusia kuvia pennuista.

Jasu kävi fyssarilla Riihimäellä maanantaina. Tai mitä lie osteopatiaa se mies tekikään :D Kuten arvelinkin, Jasu on päässyt aika huonoon kuntoon. Tai en tiedä onko se yhtään sen vuoden takaisen Piiralla käynnin jälkeen parantunutkaan. Silloin homma jäikin sen verran kesken, että samat vaivat sieltä selästä löytyi edelleen. Jasun selkä oli kauttaaltaan vino. Jonkun iskun/iskujen takia lantio on vino. Jumeja ja vinouksia löytyi sitten jokaisesta selän "osasta". Eli koko koira on ihan kaarella. Jos jotain positiivista pitää hakea, niin fyssari-setä sanoi, että Jasu on terve koira ja se on hänen mielestään ihan saatavissa kuntoon. Nyt on vaan se tilanne, että "vesilasi" on päässyt niin täyteen, että se vaan läikkyy yli, jos ei asialle nyt tehdä oikeasti jotain.

Jotain taikoja se mies teki Jasulle ja sanoi, että nyt kaveri on taas suora. Mutta uudestaan täytyy mennä muutaman viikon päästä käymään hoidoissa. Ja varmaan myöhemmin syksyllä taas uudelleen. Ihmeellistä kyllä, tällä kertaa huomaan Jasussa ihan selvän eron! Pitkästä aikaa se kävelee esimerkiksi portaat alas suoraan, eikä tee semmoista kummallista siksak-liikettä. Ihanaa, jos tästä olisi tosiaan apua Jasulle!

Jasu sai nyt ainakin muutaman päivän lepotuomion, joten päätin nyt vähän pikku hiljaa aloitella Janen kanssa taas harrastuksia. Pennut vaan lähinnä nukkuu kotona eivätkä ole moksiskaan, vaikka mamma olisi tunnin-pari poissa välillä. Maanantaina käytiin rauniotreeneissä ihan vaan tekemässä pientä makkararinkiä ja tutustumassa siinä samalla alueeseen ja maalimiehiin. Vähän Janea jo kuljetettiinkin raunioilla ja hienosti mammakoira siellä liikkui. Vähän oli vielä epäselvää Janelle, että nenääkin voisi käyttää ihmisten paikantamiseen, tyyppi tykkäsi ennemminkin tutkia mitä betonipalkkien alta löytyy :D Meidän luolakoira..

Tänään sitten päätin käydä Janen kanssa agilitytreeneissä. Tai ihan siis vaan ihmettelemässä meininkiä ja tekemässä jotain pientä. Otettiin aluksi puomia. Se meni oikein hienosti :) Sitten päätettiin kokeilla vähän keppejäkin, mutta siitä Jane ei selvästi tykännyt. Tissit varmaan roikkui kummallisesti mahan alla tai sitten sitä sattui johonkin. Joten jätettiin kepit sitten siihen. Vähän oli mammakoira vielä ihmeissään kaikesta hälinästä, joten totesin, että ehkä odotamme vielä muutaman viikon ennen kuin vien sen uudestaan treeneihin. Ehkä voidaan omalla ajalla kuitenkin käydä radalla jo aiemminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti