keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Eetu Aptuksessa

Kävin sunnuntaina pitkästä aikaa ihastelemassa kauniita russeleita näyttelykehän laidalla Aptus-show:ssa Helsingissä. Tai oikeastaanhan lähdin sinne tsemppailemaan Janen pentusta Eetua ja omistajaansa Jonnaa. Oikein hienosti lähti Eetun kesänäytelmät käyntiin. Tiukalta tuomarilta EH ja nuorten luokan 2.sija oli oikein hieno saavutus :) Eetu voitti pari myös oikein kivan näköistä urosta. Eetu osaa olla tosi rennosti näyttelypaikalla. Se ei paljoa stressaa :D Kehässä meni myös oikein mallikkaasti. Erityisesti liikkeessä Eetu näyttää äitinsä tavoin minusta tosi kivalta. Massaa kun on tullut lisää, niin aika vankkarakenteinen poika Eetu kyllä on. Mutta ei ole yhtä korkea kuin äitinsä.

Tässä Eetun arvostelu ja muutamia kuvia.

Achanthus Wild Bill
(tuomari: Irina Poletaeva, Suomi)

Very good Type. Muzzle could be bit wide under eyes. Round eyes. Scissors bite. Bit soft back. Correct tail carriage. Excellent forechest. Should be better angulated in knee. Moves too closed behind. Lovely temperament.

NUO EH NUK 2


Maassa olisi ollut kiinnostavia hajuja ;)


Eetu liikkuu


Tuomari syynäsi pään tosi tarkkaan


Otettiin vähän pönötyskuvia näyttelyn jälkeen

Tekeillä on galleria kaikista näyttelyn kuvista. Laitan linkkiä tänne blogiin, kuhan se on valmis.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Aptuksesta! (russelipalstalla löysin linkin). Kopioin oman koiran kuvat omalle koneelle, on varmaan ok? Meillä ei ole ollutkaan koiruudesta näin hyviä ja kuvallisesti tasokkaita kuvia, kiitos siulle että olit paikalla kuvaamassa ja otit kuvia muistakin kuin omista koirista :) Terkkuja, Tanja ja Max (Oakrun's Hollister)

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä! Kiva aina kuulla, jos kuvista on tykätty :) Että en ollut turhaan kuvaamassa ;) Niin, siis saa toki kopsia koneelle oman koiran kuvat ja laittaa esillekin.

    VastaaPoista