maanantai 24. toukokuuta 2010

Janelle eka LUVA-nolla!

Lauantaina kisailtiin täällä ihan lähellä Vantaan Ojangossa Janen kanssa BAT ry:n kisoissa. Sää oli tosi helteinen ja ukkostakin oli ilmassa. Tummat pilvet kiersivät rataa ja välillä ukkonen jyrisi. Ukkosta Jane ei jännitä, mutta helle taisi vähän hidastaa vauhtia. Ekalla radalla Jane ei oikein lukenut ohjausta vaan irtoili väärille esteille. Lopussa vielä tuli tosi ruma lentokeinu kaiken toilailun päätteeksi. Onneksi ei saatu todistusaineistoa radasta videolle ;)

Tokalle radalle sitten päätin vähän tsempata ja olla vedättämättä niin paljoa. Taisteltiin rata puhtaasti läpi, mutta kovin sujuva se ei ollut. Silti päästiin kevyesti (-3,41) ihanneaikaan ja yllätyksekseni sijoituimme toisiksi! Eli ensimmäinen LUVA-nolla 2-luokasta napsahti kilpailukirjaan. Ei sittenkään huono reissu, vaikka vähän huono maku jäikin radoista. Lohdutukseksi saatiin iso kasa kaikenlaisia herkkuja palkinnoksi :D

Tässä muutamia kuvia, mitä bongasin BAT:in galleriasta. Ikävä kyllä kuvaajan nimeä ei ollut mainittu:


Ekan radan toilailujen jälkimainingeissa


Tokalla radalla oli jo paikoin ihan hyvinkin vauhtia


Palkintopallisäätöä ;)

Jasunkin osalta kuuluu ihan mukavia agilityssä. Meidät valittiin JAT:in edustusjoukkueeseen SM-kisoihin! Onpa älyttömän mukavaa päästä mukaan ja vielä edustamaan Jattia! Toivotaan vaan, että kaverin paikat pysyy kunnossa ja päästään tässä jonkinlaiseen kisavireeseen. Nyt on molemmat koirat ilmoitettu 6.6. kisaamaan Joensuuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti