tiistai 18. toukokuuta 2010

MEJÄ-leiritunnelmia

Viikonloppu vietettiin helteisessä säässä ja mukavassa seurassa Kuopiossa russeliyhdistyksen MEJÄ-leirillä. Lähdin leireilemään Janen kanssa, koska mielestäni se kaipaa enemmän treeniä jäljestyksessä. Jasu sai jäädä porukoille hoitoon. Kyytikavereiksi sain Johannan ja Ilonan. Suonenjoelta hyppäsi vielä juna-asemalta kyytiin Martta ja Väinö. Siinä olikin oikein sopiva poppoo majoittua samaan huoneeseen :)

Leirillä ohjelmassa oli (yllättäen) jäljestämistä ja jäljestämistä. Myös muutamia luentoja oli, mutta pääasiassa rämmimme metsässä. Joten aika tehokas viikonloppu! Ekana yönä saimme kuunnella Ilonan piipitystä ja Väinön haukkumista. Mutta toisena yönä Ilonakin oli jo niin väsynyt, että vaan sammui häkkiinsä :D

Ainakin meidän "työryhmän" koirat olivat kaikki ihan älyn taitavia jäljestäjiä! Janen kanssa jäi vähän kyllä harmittamaan, kun tein vähän liian haastavia jälkiä sille. Lauantaina ajoimme ekaa kertaa ihan tuoreen jäljen. Ilmeisesti haju oli niin voimakas, että Jane jäi siksi pyörimään lähtöön. Mutta löysi kyllä lopulta kaadolle. Sunnuntain jälki oli muhinut yön yli, mutta teimme siitä liian kapean. Jäljellä oli kaksi kulmaa. Jane haistoi kaadon heti lähdössä ja oli sen takia vähän pihalla. Mutta loppusuora meni siinäkin hyvin. Kouluttaja sanoi, että Jane työskentelee innokkaasti, mutta vaikuttaa välillä vähän liiankin itsevarmalta :D Pitäisi vaan jaksaa tehdä jälkiä nyt kovasti. Ja mielellään nyt alkuun ainakin aika suoria.

Paukkutestikin leirillä oli. Jane vähän sitä tietysti kuunteli, mutta ei ollut moksiskaan. Heilutti vaan häntää perään. Hyvin samalla tavalla reagoi Ilona. Hieno homma! :)

Oli tosi mukava tutustua uusiin russelituttavuuksiin ihmisineen. Lauantai-iltana saunottiin ja kävin jopa heittämässä talviturkinkin! Leiripaikka oli tosi mainio ja kouluttajilta sai paljon hyviä neuvoja. Iso kiitos järjestäjille!

Otin vähän kuviakin leirillä. Tässä muutama suosikkini (laajempi galleria on tulossa nettiin myöhemmin):


Kämppäkaverini Martta ja Johanna (Johannaa ällöttää hirven taljan haju :D)


Jane odottelee kaveriaan Väinöä takaisin jäljeltä


Iltsi tokoilee


Kyy kävi moikkaamassa mökin pihalla


Sissi kaadolla


Johanna ja Iltsi


Ilona sen kun kaunistuu


..ja Ilonan äippä on näin kaunis :D


Frodo ja Ulpu-penneli luennolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti