tiistai 11. toukokuuta 2010

Kisapäivitykset

Pistetääs tähän väliin kisapäivitykset sunnuntailta. Käytiin siis oman vanhan kunnon seuran kisoissa Jyväskylässä. Molemmat koirat kisasivat kaksi starttia. Janen kanssa radat sujuivat oikein mallikkaasti. Olen tosi tyytyväinen! :) Mitään suurempia ongelmia ei ollut ja nolla oli lähellä kummallakin radalla. Ekalla radalla vaan tuli harmittava hylkäys, kun Jane paineli putken väärään päähän. Oma moka, kun en tajunnut tehdä vekkiä ja kääntää koiraa aiemmin. Toisella radalla sitten ei oma pää kestänyt loppuun asti. Jännitin putkiansoja, sillä niitä oli radalla peräti kolme kappaletta. Kun oltiin selvitty putkista kunnialla, en enää osannutkaan latautua loppuun kunnolla. Kepeillä otteeni herpaantui ja Jane teki virheen. Saatiin se kuitenkin korjattua, joten vain 5 virhepistettä tuli radalta. Aika hienosti jälleen reilusti alle ihanneajan, -7,79 sekkaa, ja sijoitus 4. Kyllä Jane on taitava!

Jasun kanssa sitten tuli tunaroitua vähän puolin ja toisin :D Olen kuitenkin aika tyytyväinen toiseen rataan, vaikka hylky tuli molemmilta. Ekalla radalla Jasu taas kiihtyi pujottelussa, enkä saanut sitä millään oikeaan väliin. Siitä hylkäys. Muutenkin tuli tehtyä sitten radalla ihan omat kuviot :D Toiselta radalta oltaisiin taisteltu nolla, jos en olisi sekoillut radan kanssa. Tosi haastava oli rata ja minulla oli täysi työ muistaa sitä. Niinpä siinä sitten kävi, että muistin väärin ja heitin Jasun aidan taa, vaikka se piti hypätä suoraan. Muuten ihan suht sujuvaa menoa.

Tässä videokooste molempien koirien radoista:


Harjun Tiina myös otti Janesta kivoja kuvia, kiitos! Tässä tyylinäyte keinulta:

Tosi mukavaa oli kyllä kisoissa, vaikka sää ei oikein suosinut. Ei ainakaan käynyt aika pitkäksi, kun paikalla oli paljon kavereita :) Olisi niin mukava edustaa JAT:ia edelleen, mutta kai se on täällä vaan jossain vaiheessa uuteen seuraan siirryttävä. Sniff..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti