maanantai 10. toukokuuta 2010

(Synttäri)sankari JasuMeidän oma rakas maskottikoira Jasu-pyllerö viettää tänään 5-vuotis synttäreitään! Alkaako se nyt olla ihan aikuisen koiran iässä? Ihan vastahan se oli pieni pallero, joka juoksenteli vanhempieni pihamaalla pallon perässä. Vielä ei ole harmaita karvoja kuonossa havaittavissa, mutta korviin niitä on ilmestynyt jonkin verran. Liekö sitten ollut Jane asialla, kun sillä on välillä vähän tapana nappailla Sasua korvista.

Tänään onkin luvassa synttärisankarille oikein mukavaa tekemistä. Päästään aloittamaan uusi harrastus, kun ilmoitin Jasun rauniokurssille! Synttärisankari onkin ihan varmasti pieni sankarikoira :D Ekalla kerralla on kuulemma vuorossa makkararinkiä. Mikäs olisikaan Jasusta mukavampaa :D

Eilen juhlistettiin molempien koirien merkkipäiviä (Jasun synttäreitä ja Janen äitienpäivää) kisaamalla agilityä oman seuran kisoissa. Tulokset eivät olleet kovin huikeita (3 hylkyä ja yksi vitonen), mutta olen ihan tyytyväinen kyllä suorituksiin. Jane varsinkin meni aivan loistavasti! Kisapäivitykset tulee kuvien ja videoiden kera myöhemmin.

1 kommentti: