tiistai 27. lokakuuta 2009

Vähän sitä sun tätä

Aika menee kauhean nopeasti ja tuntuu, että ei kerkeä läheskään kaikkea mitä pitäisi. Mutta aina ehtii tekemään pienen pikapäivityksen blogiin ;)

Viikko sitten Iltsi oli meillä illan hoidossa. Jane tuntui viihtyvän tyttärensä kanssa todella hyvin. Jasu pysytteli mieluummin sivummalla, vaikka tykkäisi kyllä kovasti leikkiä Iltsin kanssa. Jane vaan tuppaa omimaan seuran itselleen ;)


Tällaista meininkiä äidin ja tyttären välillä. Ja yhdennäköisyys on melkoinen :D

Viikonloppuna heitettiin "huomiotiimin" kanssa lenkki Touruvuoressa. Ei sattunut vauhtikuvalinssiä mukaan, mutta jotain kuvia Jere sai silti napsittua:


Iltsi on kyllä ehkä paras koiriemme leikkikaveri <3


Iltsi sai kepin..


..ja äippä tulee perästä.


Iltsi juoksee jo melkein yhtä kovaa kuin Jane. Tässä se menee vaihteeksi edellä! Melkein mahtui nenänpääkin kuvaan ;)


Jasu - ehkä maailman söpöin otus

Sitten vielä kuvaterkut Eetulta! Kaveri senkun komistuu komistumistaan. Ihanaa, että se on vankkarakenteinen ja mittasuhteiltaan oikeanmallinen. Jännityksellä odotan Eetun seuraavia näytelmiä :)



Tuo nassu on jotenkin vaan niiiiin ihana.. edelleen!

maanantai 19. lokakuuta 2009

Vähän tympeä viikonloppu

..no vaikka oli vähän tympeää, niin oli kyllä ihan kivaakin :D Lauantaina oli ihan kiva päivä. Jasu pääsi pitkästä aikaa agiliitämään. Meillä oli ns. "Kaurapuurokurssin" kolmas osa. Tällä kertaa harjoiteltiin sylikääntöä, poispäinkääntöä ja twisteriä oikein pilkkua viilaten. Tosi tarpeellista! Kyllä löytyi taas ihan uusia ulottuvuuksia omasta vartalosta :D Jasu oli vähän vaan surkeana treenien jälkeen. Se ei ole enää niin iloinen agilityssä :( Vähän pisti mietityttämään, että onko jokin vialla. Tehtiin kyllä tosi hyvä loppuverryttely, kun lähdettiin vähän metsäilemään Siirin-russelin 1-vuotis synttäreiden kunniaksi.

Illalla Jasu sai levätä kotona ja Jane lähti mukaan kyläreissulle perhe Kaijaluodon luo. Siellä oli taas se maailman ihanin Olavi-vauva :D Mutta tällä kertaa kyllä röhkivä possu ja vinkuhiiri vei voiton vauvasta. Ja ihme kyllä! Jane ei saanut niitä rikki!


Jane the baby-sitter :D ..kiitos kännykamera tästäkin ihanasta peura-ajovaloissa -efektistä ;)

Sunnuntaina oli sitten se kauan odotettu piirinmestaruustoko. Siitä ei oikeastaan sen enempää. Avauduin ehkä jo tarpeeksi treeniblogissa ;) No, tuloksena siis vähän nyrpeä mieli ja 3-tulos pistein 110,5. Yritän kerätä voimia, että milloin uskallan viedä Janen seuraavan kerran toisten koirien syötiksi.. Onneksi sentään se ei ollut tällä kertaa aivan tapahtumien keskipisteessä!

Iltapäivällä oli sitten kaurapuuro kolmosen toinen osa. Tällä kertaa tehtiin rataa. Jasu meni tosi hienosti, mutta illalla tämä riemu kostautui. Jasu ontuu nyt oikeaa takajalkaa :( Eli ei tuo treenaamista taida kestää. Nyt siis tauolle taas. Voihan kökkö.

Koirat ovat nyt viihtyneet yllättävänkin hyvin keskenään. Eilen bongasin ne jopa sohvalta nukkumasta ihan kiinni toisissaan! Tällaista meininkiä siis täällä:

perjantai 16. lokakuuta 2009

Donnan kuulumiset

Christel laittoi viestiä ja kertoi vähän Donnan kuulumisia. Pentuagilitykurssi on nyt saatu päätökseen ja alkeiskurssille menoa jo suunnitellaan. Donna on kuulemma kovasti innostunut lajista. Erityisesti putki ja pussi on mieleisiä esteitä, yllättäen ;) Tallilla Donna käy myös ahkerasti ja metsälenkkeilee usein ponin mukana.

Donnalla alkoi juoksut viime viikolla. Että nyt se on sitten ihan jo aikuinen :) Iltsillä vielä juoksuja odotellaan.

Tässä vielä pari Christelin lähettämää kuvaa Donnasta:


Donnan kissakamu


Mikä säihkysääri ;)

lauantai 10. lokakuuta 2009

Huomiotiimi seikkailee

Tein omille koirille, Iltsille ja Onnille hienot heijastinliivit. Koirat onkin nyt kuin mikäkin huomiotiimi, kun lähdetään liikenteeseen :D Tänään käytiin pitkällä lenkillä Jääskelän luontopolulla. Siellä on kivan vaihtelevat maastot: metsää, pirunpeltoa, puroja, pitkospuita, lammen rantaa, jyrkkää nousua ja lopuksi vielä hieno maisema Päijänteelle. Oli ihana syksyinen auringonpaiste, niin mikäs siinä lenkkeillessä :) Jane oikein innostui juoksemaan ympyrää Ilonan kanssa. Kiva, kun sillä on nyt joku, joka pysyy samassa vauhdissa mukana. Myös Jasua Jane on tainnut ajatella Iltsin synnyttäessään ;) Ilona kun on mitä parhain keppien repimiskaveri Jasulle. Varmaan myös Onni on oikein iloinen ystävästään, vaikka Iltsi olikin kuulemma viime yönä ajanut Onnin ekaa kertaa alas sängystä. Äitiinsä tullut ;)

Tässä pari kännykällä otettua kuvaa tämän päivän retkeltä huomiotiimiläisistä:




maanantai 5. lokakuuta 2009

Mikkelissä

Viikonloppuna oltiin Mikkelissä agikisoissa. Alun perin oli tarkoitus ajella yöksi kotiin, mutta kun sääennuste näytti kamalalta, hommattiinkin halpa majoitus ja lähdettiin ihan yöreissulle. Lauantaina illalla oli vuorossa 3-luokan kisat. Minien radat oli kaikki peräkkäin, joten kisat oli ohi aika nopeasti. Ensimmäistä nollaa ei 3-luokasta vieläkään irronnut. Tosi lähellä kyllä oli, kun Jasu otti yhdellä radalla vaan kontaktivirheen puomilta. Varmaan ekaa kertaa elämässään! Muutenkin meni ihan hyvin, tulos saatiin joka radalta :) Videot kisoista löytyy treeniblogista.


Ennen lauantain kisojen alkua ehdittiin käydä Mikkelin näkötornilla

Kisojen jälkeen hurautimme majapaikkaan pieneen Gasthausiin. Se osottautui oikein mukavaksi mestaksi, oli tosi siistiä ja rauhallista. Siitäkin huolimatta, että siellä majoittui muitakin agilitykisaajia koirineen ;) Käytiin Mäkkärissä syömässä ja mentiin nukkumaan. Jane vähän protestoi, kun ei päässyt sänkyyn nukkumaan. Pari kertaa yritti hypätä, mutta palautin sen nopeasti lattialle. Jasu oli oikein tyytyväinen helmalakanoiden takana sängyn alla.

Sunnuntai valkenikin sitten varsin sateisena. Kenttä suorastaan lainehti. Vuorossa oli siis 1-luokan kisat meidän prinsessan kanssa. Kävin heti kokeilemassa lämmittelyesteillä vinkulelun avustuksella. Sade ei tuntunut haittaavan menoa yhtään :) Radat olivatkin yllätyksekseni todella vauhdikkaita ja sujuvia. Mutta rengas taas kummitteli. Muuten oltaisiin tehty nolla kahdella radalla, mutta Jane hyppäsi renkaan ohi! Kyllä kismittää! Nopeus riitti kuitenkin palkinnoille. Eka rata voitettiin vitosella, toisella tuli hylky oman sähläykseni takia ja kolmannella sijoituimme vitosella toisiksi. Että näin taas tällä kertaa. Rengas otetaan nyt tehotreenaukseen.


Kisatunnelmaa autosta sunnuntailta


Jane ja pokaalit (prinsessalle sopivaa väriä tietenkin)

Kotimatkalla käytiin moikkaamassa Maija-tätiä, Anni-serkkua, Timoa, Taimia ja Liekki-kettuterrieriä Kangasniemellä. Käytiin lenkillä koirien kanssa metsäautotiellä. Tytöt saivat olla hihnassa, koska ne eivät siedä toisiaan (kovapäisiä terrierinarttuja kun ovat molemmat) ;) Jasu nautti vapaudesta ja hirven hajuista.


Jane


"Serkkutyttö" Liekki, eli virallisemmin Double Star's Fireflame


Anni ja Jasu


Jasun omat jutut