maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mitäs nyt?

Pitääköhän mun perua puheeni, vai mitähän nyt oikein pitäisi tehdä.. Yksi nolla nimittäin napsahti Jasulle kisakirjaan sitten omista kisoista sunnuntaina. Että yrittääkö sittenkin vielä, vaiko eikö..? Kolme nollaa siis uupuu nyt SM-kisoihin pääsystä. Toooosi tiukkaa tekee, mut kai pitää vielä buukata pari kisaa ensi kuulle ihan vaan todetakseen, ettei meistä ollut siihen tai sitten oli.

Jasun sunnuntain radat alla. Nolla riitti vasta 13. sijaan, niin paljon hyppärillä tuli nollia. Ihan ok menoa kuitenkin, vaikka vauhti ei ollut ihan parasta mahdollista. Tokalla radalla tuli sitten sähläystä alun putkensuulla, niin kuin pelkäsinkin ja Jasu pääsi lipsahtamaan puomille. Mut ihan hyvin se nyt malttoi hidastaa kontakteilla, vaikka pysähtymään en sitä saanutkaan.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Jermu kävi Vaasassa



Jermu (Yonster's Monster Mascot) kävi pyörähtämässä näyttelykehässä Vaasa KV:ssa. Tuomarina oli norjalainen Marit Sunde. Tuloksena tällä kertaa avoimen luokan H. Arvostelu oli mukavan täsmällinen, asiallinen ja minusta oikein hyvin Jermua kuvaava. Kiva, että rakennetta ja ilmettä kehuttiin. Harmillista vaan, että hammaspuutoksista nyt rokotettiin ja niitä näyttäisi sittenkin olevan jopa neljä kappaletta. Eli ilmeisesti vielä yksi maitohammas on Jempan suusta pudonnut :(

Tässä arvostelu käännettynä:
1,5 vuotias. P3 ja P4 puuttuu molemmilta puolilta. Korkea, aika pitkä. Hyväksyttävä tyyppi. Mukava ilme. Melko pitkä kuono. Matala eturinta. Erottuvat olkapäät. Hyvä runko. Pitkä lantio. Hyvät kulmaukset takana & lihaksikas. Hyvä rakenne. Liikkuu ahtaasti takaa ja löysästi edestä. Kiva luonne.

AVO H
Jermu nyt harrastelee lähinnä tokoa vielä kesän ja toivottavasti syksyllä pääsisivät sitten Tiinan kanssa viimein aloittamaan agilityn. Varmasti siitä saa mitä mainioimman aksakaverin :)

Päätös

Päätin nyt, että lopetetaan Jasun kanssa niiden SM-tulosten yrittäminen. Typerää ehkä tässä vaiheessa heittää pyyhe kehään, mutta kun vielä neljä nollaa puuttuu, niin aika mahdottomalta se tuntuu ja pelottaa ettei Jasun paikat enää kestä tätä touhua. Aika lailla kyllä harmittaa, kun ei päästy tämän lähemmäksi tavoitetta. Niin moni asia on mennyt tässä syksyn jälkeen pieleen tämän asian suhteen ja paljon epäonnea oli matkassa. Nollat olisivat nyt kasassa, jos kaikki nollatuloksemme olisi hyväksytty (yksi puomin yli juoksu, yksi hylätty nolla, kaksi nippanappa yliaikaista sujuvaa nollaa..). Ja sitten vielä Janen selkäjumit päälle. Aika turhauttavaa, mutta paljon olen kyllä oppinut kisaamisesta tässä tämän kevään aikana. Ikinä en ole aiemmin kisannut näin paljon, joten otetaan tämä ihan kokemuksen kannalta tulevia vuosia ajatellen :)

Lauantaina kisattiin Jyväskylässä. Kaksi hylkyä haalittiin jälleen. Meno oli ihan ok, mutta jotenkin tuntuu, että Jasun terävin into on kadonnut. Ei se kestä tämmöistä paahtamista. Treenejä ja useita kisoja peräkkäin. Toivottavasti saan treenikamuni Janen pian taas takaisin kuvioihin, niin Jasu pääsee sitten vähän helpommalla. Sunnuntaina olisi vielä oman seuran kisat. Toivottavasti ei haalita sieltä mitään tuplanollaa, etten ala perumaan sanojani ;) Mut kiva mennä sinne vähän rennommalla fiiliksellä.

Tässä Jasun hyppyrata. Kiitos Jingille ja Einarille videosta!

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Janen leikkaus



Pääsiäinen meni meillä vähän erilaisissa tunnelmissa. Jane steriloitiin nyt sitten lauantaina. Leikkaus sujui hyvin ja Jane oli tosi reipas! Ihanaa, että kaikki on ainakin tähän asti mennyt niin hyvin. Vähän se piippasi kun heräili kotona ja ekana yönä kuljeksi siihen malliin, että otettiin sitten särkylääkettä. Nyt kyllä tahti on jo melkein normaali, mutta kyllä se vähän enemmän haluaa lepäillä ja välillä muistaakin varoa haavaa mahassa. Tötterö ei pahemmin haittaa Janen menoa, ja haava on lähtenyt hyvin paranemaan. Tötteröä ja haavaa suojaavaa paitaa se nyt käyttää melkein koko ajan ainakin pari viikkoa. Katsotaan, miten nopeasti tästä toivutaan. Hyvältä ainakin vaikuttaa tässä vaiheessa :)


Jasu se vaan nauttii keväästä täysin rinnoin :D