keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Sittenkin, mutta ei sittenkään..

Sunnuntaina oltiin Joensuussa kisailemassa. Juoksin peräri viisi rataa koirien kanssa. Janen kanssa kolme ja Jasun kaksi. Oli vähän paineita, kun tuli oikein kannustusjoukotkin katsomaan ;) Mutta olipa mukava nähdä kummitätiäni, -setääni ja serkkuni perhettä. Olivat kyllä ihan tosi kiitettävän ahkeria katsojia :D Saviojan 2-luokan radat eivät kyllä olleet kovin helppoja. Kahdelta ekalta tuli hylkäys. Ensin ohjasin Janen väärään päähän putkea ja toisella sitten oli hankala putki-puomi -hässäkkä, jossa olisi pitänyt tehdä layerointia puomin takaa hypylle. En uskaltanut Janen kanssa kokeilla semmoista, koska ei olla harjoiteltu. Mutta olisi pitänyt, kun nyt vedin sitten omalla liikkeellä Janen puomille. Kokeilin sitten kuitenkin layer-juttua ja hyvinhän se sitten hylkäyksen jälkeen meni. Olisi vaan pitänyt uskaltaa yrittää. No, vikalta radalta sitten kuitenkin nolla (se oli selvästi helpompi kuin edelliset). Sijoituimme kakkosiksi. Kerkesin jo tuulettaa LUVA-nollaa, mutta hitsi vie.. Vasta kotona tuloksia katsoessani tajusin, että osallistujia oli vain neljä, vaikka kuusi oli ilmoitettu. Että voittaja vain sai LUVAn. Pikkaisen harmittaa. Mutta ei auta.. Olisi vaan pitänyt olla nopeampi ja voittaa.

Tässä muutama Jeren ottama kuva Janen viimeisestä radasta:


Taas yksi A:n alastulokuva ;)


Aika korkealta Jane hyppää


Rytmikästä pujottelua :D

Jasun kanssa jatkoimme samanlaista tulossaldoa. Ekalta radalta hylkäys. Jasu tuli suorastaan päälleen alas A:lta ja säikähdin ihan kamalasti! Mentiin aika hiljaa loppuun enkä enää ohjannut kunnolla. Sen takia Jasu hyppäsi yhden aidan väärään suuntaan, meni puomin sijasta putkeen ja karkasipa se lopussa vielä radaltakin. Joku vingutti vinkulelua.. että kiva. Katsoin radan jälkeen, että Jasu liikkui ihan normaaliin tyyliinsä, joten päätettiin mennä sitten toinenkin rata vielä. Siltä saatiin nolla, mutta aika ei taaskaan riittänyt ihanneaikaan. Mutta ihan hieno perussuoritus Jasulta. SM:ssä samanlainen olisi aika jees. Tuskin sen parempaan pystyttäisiinkään.



Janella tuntuu vielä olevan vähän jarru päällä. Ja minun pitäisi opetella juoksemaan kovempaa loppusuorat! Mutta eiköhän se siitä, kun päästään kunnolla treenailemaan omalla ajalla. Eilen kävinkin koetunnilla Ojangossa HSKH:n treeneissä Jasun kanssa. Oli tosi mukava ryhmä ja pätevä kouluttaja. Olen aika innoissani :) Mutta saapa nähdä, miten Jasun paikat kestää treenausta. Jane kun jäi nyt mammalomalle. Tai kyllä meinaan vähän kokeilla juoksun jälkeen, jos se suostuisi kevyesti treenailemaan. Olen alkanut vakavasti harkitsemaan Jasun jättämistä kohta kokonaan agilitystä eläkkeelle. Sen rakenne vaan on niin huono, että tuntuu vaan kiusaamiselta yrittää pakottaa sitä kovaan vauhtiin :/ Mutta yritetään nyt vielä viedä nuo SM:t kunnialla läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti