maanantai 7. marraskuuta 2011

Ailahtelevaa menoa

Taas on käyty muutamat kisat juoksemassa. Ei oikein nyt onnistu meillä hommat taaskaan. Olen alkanut miettiä onko Jane jumissa vai mistä kiikastaa. Pitää käyttää se fyssarilla. Lauantaina oli kisat Hyvinkäällä. En tainnut tänne kirjoitellakaan viime Hyvinkään kisoista, joissa Jane teki kummallisen jutun, nimittäin HAISTELI! Yleensä se ei tee sellaista missään. Jasu on meillä se, joka saattaa sortua moiseen toimintaan. Mutta mitä Jane teki nyt.. haisteli TAAS! En tajua, mikä siellä Hyvinkään hallissa kisaradan oikeassa reunassa oikein haisee. Siellä Janen nenä menee välittömästi maahan, enkä saa siihen sen jälkeen enää mitään kontaktia. Raivostuttavaa! Jane lähti sitten kainalossa pois kahdelta radalta. Ekalta radalta sentään vähän kankea nolla, mutta nolla kumminkin. Kun radalle lähdettiin siitä "hajuttomasta reunasta" hallia. Sijoitus oli seitsemäs. Tässä video nollaradasta:



Sitten sunnuntaina oli vielä yksi startti oman seuran kisoissa. Jasukin kisasi Jennin kanssa saman radan, kun Jennin omalla koiralla oli juoksut. Jasu ja Jane joutuivat odottamaan koko päivän bokseissa kisapaikalla, kun olin myyntihommissa siellä samalla. Olo taisi olla vähän kankea yhdellä jos toisellakin, kun viimein radalle pääsimme. Mutta Jane ei taaskaan oikein ollut oma itsensä. Se selvästi jänskäili jotain jo ennen starttia. Otti vähän häiriötä keinun pamauksista, eikä oikein haukkunut innosta, niin kuin yleensä. Jäin miettimään, että säikähtikö se tosissaan, kun teki perjantaina treeneissä lentokeinun. Mutta radalle kumminkin mentiin. Ihan hyvin rata lähtikin käyntiin, mutta vauhti ei ollut ihan parasta Janea. Nolla siinä väännettiin, mutta lopussa jouduin korjaamaan, kun valssini valui (mitähän juuri oltiinn harjoiteltu treeneissä??) ja käskytin Janea kovempaa. Siitä se veti sitten lopulta herneet nenään ja into lässähti lopullisesti. Yliaikanollahan se sitten oli. Jane oli tosiaan herkkistuulella. Jäin miettimään oliko lauantainen radalta pois kantaminen sille liian kova juttu ja se luuli, että meinaan tehdä taas saman.. Ei voi tietää. Tai sitten se tosissaan on jumissa jostain. Treenikentällä kyllä kulki tosi lujaa ja teki kaiken mitä pyydettiinkin..

Tässä Janen sunnuntain rata:


Mutta Jasu oli superhieno! Sillä on nyt intoa vaikka muille jakaa. Pitää varmaan kisata jokunen rata tässä senkin kanssa. Jasu meni oikein hienosti Jennin kanssa. Pientä tarkkuutta vain ohjaukseen, niin hieno rata olisi tullut. Mutta tärkeintä, että parilla oli kivaa puolin ja toisin :)

Tässä vielä Jasun ja Jennin rata:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti